HEVOSET

DSC_0322 (3)_edited.jpg

Nevan Nokipallo (i. Pakomäen Gigolo) eli Niilo on v. 2018 syntynyt herkkä suomenhevosruuna, joka on ollut meillä 2-vuotiaasta. Niilo liikkuu hienosti, oppii hyvin ja sen tähtäimenä on kouluratsastuskilpailut, kun se on niihin valmis. Niilon osaomistaja on Tiina Klemetti. Nuoren Niilon harjoitteluun kuuluu tällä hetkellä koulu-, este- ja maastoratsastusta sekä ajovalmennusta. Niilo on valmis osallistumaan jonkin verran asiakkaittemme koulutustapahtumiin.

20210906_122119_edited.jpg

Firecape Rosalié (i. Blue Hors Don Romantic) eli Ronya on v. 2008 syntynyt kaunis ja herkkä FWB-tamma, jolla olen kilpaillut helppo A -tasolla. Loukkaantumisen vuoksi Ronya on toistaiseksi siitoskäytössä. Se varsoi kesäkuussa 2022 hienon tammavarsan My Vivian  (i. Vivaldi) ja on nyt kantavana oriista Bonjour (i. Bon Coeur).

IMG_0843SusGina2_edited.jpg

Grinica eli Gina on v. 2007 syntynyt kiltti ja haastavan historian omaava latvialainen lämminverinen ratsutamma, joka siirtyi ratsastuskoulustamme meille uusiin tehtäviin. Gina valmentautuu koulu- ja esteratsastuksessa sekä toimii myös asiakkaittemme koulutus- ja opetushevosena.